dimarts, 28 d’octubre del 2008

una nit inolvidable a vanarasi

Ara fa dos dies que vam arribar a Varanasi, ciutat al costat del Ganges, riu sagrat pels induistes i lloc on cremen els seus morts a part de rentar la roba, dutxar-se, banyar als bufals, llencar les escombraries... la primera nit perfecte, en un hotel de luxe, amb un llit amb matalas confortable, un lavabo net... fins i tot per entrar a l' hotel s' havia un de treure les sabates! nomes hi habia un petit contratemps, les " rupies", tres i mitja! hostia tu quin mal a la butxa ( ja va sortir la sang catalana) aixi doncs varem decidir buscar un guest house a la nostra mida i el varem trobar a 10 minuts de l'altre, era un lloc un xic diferent amb llits una " mica" mes dus amb un lavabo forca mes guarrillo pero la pela es la pela, tot anava be fins que va arribar la nit........... varen comensar a venir mosquits, escarbats, llagostes, papallones... i un parell de drags que estaven ben acollonits en un raco de l'habitacio ,va ser algu APOKALIPTIK lo mai vist si aguesim repartit el preu de l' habitacio entre tots els que erem poder encara ens haurien tornat cales...joderrrr les motxiles corrien a dalt i a baix portades per estores d' insectes enbojits per la puta llum de la habitacio no sabiem que fer en un moment de lucidesa mental varem decir apagar la bombeta pero en la penombra de l'habitacio i les freses de les ales dels insectes encara ens feia tenir mes por..... allo semblava un flim de terrror!!!!
Per sort la Marta va dir, tenim una tela mosquitera! i aquelles paraules va ser com aigua del carme aixi doncs ens varem possar " manos a la obra" ara venia lo mes dificil teniem que posar els fils que aguantaven l'ecut protector tot era ple d' insectes que volaven al nostre voltant ( va ser com aquella sensacio que cuant lagu parle de PUCES ) .......tot plegat ens va dur dos minuts de feina jejeje. despres d'aixo nomes va faltava matar a els individus que hi havia dintres de la tela mosquitera i desfernos dels cadavers pero aixo a vanarasi no es cap problema.

DANI.

PD: us adjuntem algunes fotos dels companys d'habitacio










1 comentari:

Anònim ha dit...

Wa Dani! Ja us hi veig! Ja, ja, ja! Va ser nit de Haloween total!!

Llegit des de lluny fa riure, però trobar-s'hi deu ser una mica xou! Apa, que ja en teniu una altra i les que us queden!!

Salut i aventura!!

Jordi Ànnia i Imma