dijous, 9 d’octubre del 2008

Pokhara

Hola a tothom! Primer de tot, dir-vos ke ens fa molta il.lusio rebre missatges vostres!
Be, avui a les 7 del mati hem agafat un bus a Kathmandu, direccio Pokhara. 6h en un "turistic bus" fet caldo, ke no sap ke son els canvis d'oli ni ke es l'amortiguador...
Si tot va be, dema passat comensarem el trekking al Santuari de les Anapurnes, pero no es del tot clar, ja que el temps no ens acompanya gaire... es veuem molts columbunimbus a les muntanyes...
Una abrassada molt forta a tots i a totes!
PD: Hola papis! Esteu tots be? i la Mussa? Kuan arrivem del trekking ja us farem un truc! Molts petons!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Q guay!!! jo estava escrivint el vostre missatge i tu també! llàstima no haver pogut parlar amb directe!!! si finalmet us aventureu a fer el treking, que coneixent en Dani segur que si, encara que hi hagin nuvols d'aquests tant grans i que fan mala espina, aneu amb calma i trenquilitat que no teniu pressa.
Per cert, marta tu tens mesenger per poder parlar, si un dia et conectes a l'ordinador com avui i jo estic treballant? Amb el messenger m'hi pots agregar i així potser algún cop podem parlar. Ja em diràs alguna cosa.
Molts petons de tota la family!!!
Que tingueu sort en el treking.

DELMO ha dit...

Ja va arrivant l'hora del trekking.
I quins transports públics que hi han tan moderns!!!No quedeu sense oli.Les fotos són molt maques,envieu-ne més, així us podem veure millor.Avui aquí fa molta tramuntana,peró estem tranquils.Ja tornem a ser dijous,les setmanes volen,per aixó dic que aprofiteu al màxim tot el temps.Ja has comprat alguna peça de roba?Si que són cares les cerveses,o el dormir és molt barat.Ja tornaré a escriure ara vaig a dinar. 1 petunarru ben fort i que tot us vagi molt bé. Fins ben aviat.Dsd el "Mas"

Anònim ha dit...

Hola Cunyats!!!!! A qui tots estem molt bé i la MUSSA la que millor, està com una reina, estan tots molt contents d tenir notícies vostres tant sovint. Apa q ja heu esgotat la 1era. stmana. Vinga nens q esteu molt wapos. ptons d tots a10.

mariona ha dit...

Hola xulíssims!!

Quines fotos més boniques! Esteu igual que la última vegada que ens vam veure, ... aviat farà dos mesos, snif!
És sensacional veure les vostres fotografies i llegir els vostres comentaris. Quan després ens trobem tots per sopar o a reunió de l'AEP, ho comentem i en parlem!

Feu més fotos i passeu-ho molt bé als Annapurnes!

Petons de la family: Xiu, Trab i Mariona.

Anònim ha dit...

Hola xulus!!!
Quines fotos tant boniques. Quina enveja. Hem vist que heu arribat bé i esteu molt bé.
Compte amb el trekking!!
Pengeu més fotikus xules.
Molts i molts petunikus. Cuideu-vos

Begoña i Montse

Anònim ha dit...

veig que esteu de collons!!!!
apa aprofitar jo ja vaig lleguint totes les vostres rutes .
Un petonas molt i molt fort.

balliua

Anònim ha dit...

Hola nenuqui!!!!!!!!! I ke fas tuuuuuuuuuuuuuuuuu? com està en Dani? Quina aventura! Només de pensar en el que expliques, em venen esgarrifances (tu ja em coneixes i per quins aspectes ho dic...)de totes maneres segur que disfruteu molt i està essent una experiència guai. Cuideu-vos molt i petonassos. Fins d´aquí a uns dies. AP des Estartit

Anònim ha dit...

Ei!! Segur que esteu de treking i a tope!! Nosaltres per aquí estem en plena tardor amb caloreta d'estiu... De bolets res de res, però d'aranyons sí que sí! Dani, el "pacharán" ja està en procés! Per cert, ens vam arribar a Castellar de n'Hug i tela quins croasants (us passo la foto per mail).
Ja estem esperant el capítol del vostre treking i alguna foto...

Un petó ben fort!

Jordi Ànnia i Imma

Anònim ha dit...

hola Wapos desde l'altre banda del mon!!! com esteu??? ja anem miran't tot el que fei i crec nois que necesitareu un mes mes per recuperau-se!!! AH!! la Sara us troba molt a faltar cada cop que anem a casa vostre us crida pero com ella diu despres " SON A LA INDIA" jajajaja
bueno la veritat es que no se si rebeu els meus missatges pero espero que si!!! uns petonasos gegants de part nostre ok??
Natalia i Sara