dimarts, 7 d’octubre del 2008

Baktapur i Nagarkot

Ahir al mati vam agafar un bus cap a Baktapur i alla un altre fins a Nagarkot. Nagarkot es un "mirador" de l'Himalaya (be, aixo si fa bo...). Quan vam arrivar plovia i estava tot tapat, vam decidir quedar-nos'hi a dormir, a veure si l'andema teniem sort i podiem fer "la foto", pero no ha sigut aixi, estava tot tapat.... ohhhh....
Hem decidit baixar a peu fins a Baktapur (uns 20Km) pero en lloc de seguir la carretera hem anat per caminets que atravessaven camps d'arros i casetes. Avui he vist mes animals degollats i esquarterats, que en tota la meva vida... pro es veu ke com que son festes, ja toca.
Un cop a Baktapur, ens hem colat (dic "colat" perke entrar al poble val uns 7.5 euros per cap, i amb aixo podem dormir molts de dies...) i hem visitat els diferents temples. Hem anat romensajant i per pels no trobem cap bus de tornada a Kathmandu! N'hem agafat un pels pels, pro estava ple com un ou i hem hagut de pujar a dalt, ha estat be.
Fins aviat!
Marta.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ole que be que esteu!!! pillins això si que es vida.
Aprofiteu que la cosa pinta molt xunga.
Bueno que no se que dir-vos nomes que feu moltes fotos per poder fer-nos una idea als que no em estat aquí.

un petonas molt i molt fort a la padrina i a tu dani.

penya balliu.

Anònim ha dit...

Hola Martona i Dani!!!!!!! Bon inici de viatge xiquets! Quina fotassa la del cim de les muntanyes ple de núvols, m'encanta! També és xula la del temple, és hindú? sembla budista! Envejo els vostres trekkings aventurers, jo ahir m'havia de conformar amb una bona passejada amb els gossos de gairebé una hora. I espero amb candeletes tornar a surfejar a la costa gaditana aquest Nadal, a veure com celebren a l' Índia el canvi d'any, eh!? Petons _Martuli de Parlavà City_

Anònim ha dit...

Hola ja veig que esteu molt bé.Les fotos són una passada!Està molt bé això del blog així podem fer el xafarder i sabem una mica mes de vosaltres. El dilluns varem estar amb les vostres mares, varem anar a Parlavà a buscar llenya. I el dimarts li varem portar l'Oscar als teus pares, Dani, s'ho varen passar molt bé. No us entretinc mes,ke disfruteu molt!!! Molts petons de tota la familia: Oscar,Javi i Laia. Fins aviat!

Anònim ha dit...

Hola ja veig que esteu molt bé. Això de poder saber on esteu i veure les fotos es una passada!! (el que fa les noves tecnologies!!)Son molt xules les fotos! El dilluns varem estar amb les vostres mares a buscar llenya per Parlavà. El dimarts li varem deixar l'Oscar als teus pares, Dani, i s'ho varen passar molt bé, amb la mussa i tot. Bé no us vull entretenir mes que teniu moltes coses per fer i descobrir, la veritat es que em feu una mica d'emveja!! Ke disfruteu molt!!!! Ens mantenim informats. Molts petons de la família: Òscar, Javi i Laia. Fins aviat!!!!