divendres, 24 d’octubre del 2008

turisme per la zona de Kathmandu

Durbar Square: es la plasa on hi ha l'antic Palau Reial, el mes antic de la humanitat, i que esta fet de la fusta d'un sol arbre! Tambe hi ha la residencia de Kumari, la deesa vivent dels hinduistes, una nena que deixara de ser deesa quan tingui la primera regla.



Boudhanath: Es la Stupa mes gran del mon i al seu voltant s'hi troba el centre tibeta tot ple de comersos.




Pashupatinath: centre sagrat de l'hinduisme, on es troba la unica Pagoda d'or. Hi passa el riu Bagmathi (afluent del riu sagrat Ganges), on s'hi celebren cremacions, un ritus mortuori necessari en l'hinduisme. A les cases penjants, hi habiten els Sadus, homes sagrats.


Swayambunath o "Monkey Temple": el centre de peregrinacio per budistes i hinduistes, els quals hi accedeixen pujant una interminable escala. Es tracta d'un turonet amb una Stupa i monestir budista i tambe hi ha diferents temples hinduistes.



Bhaktapur: prop de Kathmandu es troba aquesta ciutat que es Patrimoni de la Humanitat. A la seva plasa Dubar, hi ha l'antic Palau Reial i al seu davant, la columna del rei fundador, amb la seva estatua d'or i bronze. Hi ha moltes Pagodes, la mes alta del pais amb 7 teulats.
PD: aixo de l'internet es un pal... va molt lent... ja anirem afegint les fotos que falten...

3 comentaris:

mariona ha dit...

Hola guapos!
Quin tour més bonic que m'heu preparat, acabo d'arribar a casa i què millor que fer un vol per Kathmandú i rodalies!
Esteu bé? Nosaltres molt bé,però us trobem a faltar quan ens trobem a la Carbonera o sopem dies entre setmana...
Guardarem el vostre blog en un lloc molt especial perquè, quan hi poguem anar nosaltres, ens serveixi tota la informació que ens doneu!
Un petó de tota la família: Xiu, Trab i Mariona.

Anònim ha dit...

Hola Martona!!! Sóc l'Olga la super prevencionista de riscos. La veritat es que em fas venir molta enveja amb aquestes fotos. Molta sort i ens veiem aviat. Petons.

Anònim ha dit...

Ei trempats!! Quin itinerari més currat que ens heu ensenyat! La veritat és que la ruta turística és preciosa!

Feu molt bona cara, segur que les caminades i la súper motchila de la Marta us estan posant fortíssims!

Per aquí avui sembla que vol ploure una mica, a veure si comença la tardor... Nosaltres estem ben entretinguts amb la peke i la barraca! Quan torneu pot ser que ja us convidem a Begur!

Un petó i una abraçada!

Jordi, Ànnia i Imma