divendres, 3 d’octubre del 2008

ja ho tenim!

Namaste! Per fi hem arrivat a Kathmandu! Despres de sortir ahir a la 1 del migdia de BNA hem arrivat a les 6 de la matinada a Delhi (2:30 hora vostra) i no les teniem pas totes perke no hi havia vols per anar cap a Kathmandu, les companyies tenien les barraques tancades i fins les 9 del mati no obrien (que en realitat han sigut les 10 o mes...). Mentre en Dani s'esperava a la porta d'un operador, jo he anat a un altra i hem tingut sort: he pogut comprar 2 bitllets amb la companyia Jet Lite que sortia a les 12 del migdia! Al final tot lligat! Ens han sortit per 296.10EUR (no es cap ganga pero en vistes a que no hi havia res mes...).
Be, ara estem al barri de Thamel, jo actualitzant el blog i en Dani ha anat a comprar-se una samarreta, ja que hem suat de valent amb les corredisses i la gran xafogor que hi ha...
En fi, es veu que tot Nepal esta de celebracio fins el 10 d'octubre, per aixo esta tot colapsat.
Un peto molt fort a tots i a totes!
Namasteeee!
Marta.

3 comentaris:

La Mariona el Ninyo, en Nacho i la Lara som els quatre que marxem cap a la Índia!!!!!! ha dit...

Namaste!
Quina il.lusio pensar que en aquest precis moment, tots 6 ens trobem en el mateix pais. Per contra ens posem una mica tristos en pensar que arribarem a casa i no us hi trobarem.
Divertiu-vos molt, passeu-ho be i aprofiteu cada moment intensament.

Un peto ben gros des de Bombay.

LARA, NACHO, NINYO i MARIONA.

Unknown ha dit...

Ei ben arribats! que currat això del blog, encara no l'havia vist. Ep quines fotos, cuanta carn! He vist que encara estaven de festa de fi de ramadà a Delhi, vau enganxar algo o vau tirar directe? enjoy 'cause we're livin' in a material world and I am a material girl!!! Ja està en Dani de compres, és insaciable aquest noi, consumista!! Quina sort arribeu i enganxeu les Barrakes de Nepal fins el 10, bona festa! Records als comunistes i com diria la Patty Smith "People have the power!". Un altre per vosaltres!! Agur iogur!Lorea Sergi.

Anònim ha dit...

Muy buenas, se os saluda desde el reencotrado Emporda. Envidia, de la mas sana posible, sabiendo que ya correis por Thamel. Antes de salir a caminar por los montes nepalies, ya nos contareis por
donde os perdereis estos dias. Nosotros algo jetlageados, tras 22 h de viaje ya andamos como velas a las 08 AM.
Dadle recuerdos al camarero que habla castellano del New Orleans cafe.
Salud y un brindis con un Yak seteak y un cinamon roll

Nacho