dijous, 30 d’octubre del 2008

ultims dies a Varanasi







Al final haurem estat una setmaneta a la mistica Varanasi! Dintre la decadencia hi hem trobat cert encant...
Si no hi ha res de nou, el dia 1 de novembre anirem cap a Calcuta (Kolkata com diuen ells), tenim reservats 2 bitllets de tren amb la categoria "slepers" i en principi el trajecte es d'unes 14 hores i mitja. Estarem a la ciutat de Calcuta fins el dia 4, ja que aquest dia tenim un vol cap a Bangkok (Tailandia). En realitat no teniem cap intencio de visitar Tailandia, pro despres de tanta bruticia i miseria... en be de gust una mitja part i anar cap a la platjeta! Per cert, si algu ens vol recomenar alguna cosa de Tailandia, som tot orelles!!!
Un cop mes, us donem les gracies pels comentaris que aneu enviant, ens agradaria contestar-los un per un i dedicar-vos mes temps, pro necessitariem estar tot un dia al ciber!
Espero que les meves embarassades preferides estiguin molt be (Gemma! no se res de tu!) i la resta del personal tambe! Una abracada molt forta a tothooom!

Marta i Dani.

3 comentaris:

mariona ha dit...

Hola guapos!
Les vostres fotos són una enveja per la classe proletària que, dia a dia ens guanyem les garrofes!

És una passada entrar al vostre blog i veure fotografies de pocs dies enrere. La veritat és que feu molt bona cara, malgrat les 1000 i 1 anècdotes que us deuen passar dins el tren o a les estacions.
La fotografia de la Martuli amb la finestra del tren en blanc i negre és preciosa!

Passeu-ho molt bé i no deixeu d'enviar-nos aquestes cròniques!

Petons d'en Xiu, en Trab, la Mariona, la Manuela i la tia Dulce que, me les vaig trobar a Plaça.

XXX

Unknown ha dit...

La veritat és que el vostre viatge és digne dún documental!Les explicacions i les fotos una passada!Que us vagi molt bé,parella!Aquí,avui,un dia mooooolt passat per aigua!!

Pitu Serra(Exc.Font)

Gerard ha dit...

Ei cracks!! que feia molt que no us llegia. Espero que a Calcuta ho trobeu una mica més net, que per lo que he llegit, entre animals al cuarto i morts al riu (per no dir la basura que s'hi veu) deu semblar... nose
I Tailandia, no hi he estat mai, ni a la vora, però sona d'allò més tropical.
Disfruteu-ho molt!!
A veure si us escric més :)
un "saludo"