dilluns, 3 de novembre del 2008

la deteriorada ciutat colonial de Calcuta

Despres de 16 hores de tren, mes 2 hores de "regal" pel retard, vam arribar a Kolkata. Vam agafar un ferry per creuar el riu i vam anar caminant fins la zona de Chowringhee. Ens allotjem al Modern Lodge, a prop de Sudder St.
Pel carrer ens vam trobar diferents paradetes on venien suc de canya de sucre, que amb una mica de llima estan boniiiissims!!

Kolkata, es la segona ciutat mes gran de l'India, i es considerada la capital intelectual i cultural del pais. Conserva numerosos edificis colonials, uns en mes bon estat que d'altres, i es pot apreciar com conviuen la miseria d'uns i la refinada burgesia bengali d'uns altres... En una mateixa vorera, tant et pots trobar un impresionant edifici amb una gran pantalla de plasma, com veure indigents que viuen a les "madrigueres" d'escombraries.
La religio majoritaria es l'hinduisme, pero conviu amb d'altres com la catolica. Es poden veure diverses esglesies catoliques que tenen com a referent l'ordre de les germanes de la Caritat, fundada per la Mare Tresa de Calcuta.
Tambe hi ha parcs molt ben cuidats, edificis com el Victoria Memorial i un cert ordre pel que fa a la conduccio. En definitiva, ens ha semblat mes poc caotica del que ens havien dit!

1 comentari:

mariona ha dit...

Jo vull una càmera com la vostra, fa unes fotos super maques!
Calcuta i ordre en el trànsit? Sembla que no pugui ser, al final tots anem creant una idea dels llocs que, finalment és ben diferent de la realitat.
Ens alegrem que així sigui per la resta de l'estada!!!

Passeu-ho molt bé i seguiu enviant-nos fotos tan boniques!

Xiu, Trab i Mariona