dilluns, 10 de novembre del 2008

Koh Tao, el paradis passat per aigua

Koh Tao es una petita illa, una mica mes de 21 Km2 situada al Golf de Tailandia, a 70Km a l'est de la costa, entre Suratthani i Chumphon. Ara ens trobem en plena epoca de plujes, ens han dit que la cosa es comenca a arreclar a partir de finals de Desembre... hooo...

Mentres jo estic aixoplug de l'intensa pluja, en Dani s'ha comprat unes ulleres i un tub i es a l'aigua! De mentres, us explicare una mica com ha anat tot:



A Bangkok hi havia moltes agencies que et venien el pack bus+ferry fins a Koh Tao, pero nosaltres ens vam estimar mes anar per lliure... Vam agafar un bus cap a Chumphon, sortiem a les 22:00 i arribavem a les 5:00 (el bus era correcte, no era com els de l'India! fins i tot ens van passar una peli de terror gore "The day of the dead", despres d'aixo qualsevol es posava a dormir...).
Un cop a Chumphon i degut a que no tenim cap guia decent (en tenim una de Trotamundos que no serveix per res), preguntem a la gent que ens digui on s'agafa el ferry per anar a Koh Tao, pero ens sorpren que tothom ens envii a les agencies i que el preu que ens demanen sigui el mateix que ens oferien a Bangkok! aixo no ens quadra... com pot ser que bus+ferry=ferry?? Despres de mes de 2 hores donant voltes sota la pluja, anem a petar a una mena de port a la vora d'un riu, on en temporada alta surten 5 vaixells cap a Koh Tao i ara nomes 2, un a les 7:00 i l'altre a les 24:00. Veient les prespectives, decidim dirigir-nos a una agencia i paguem els 550bats (uns 12euros) cada un per agafar el catamara que amb una hora i mitja ens porta fins a l'illa.


NOTA: PER EVITAR MALDECAPS, MILLOR ANAR A UNA AGENCIA I COMPRAR EL PACK TURISTIC!





Des del catamara veiem l'illa amb una vegetacio exhuberan, amb les seves platjes de sorra blanca i aigues turqueses, pero... no para de ploure!
En fi, agafem el toro per les banyes: oi que hem vingut per banyar-nos? doncs ens posem el banyador i cap a l'aigua! oi que hem vingut per coneixer l'illa? doncs lloguem una moto!
Hem de ser positius (en Dani mes que jo, tot s'ha de dir...), aquests petits imprevistos formen part del viatge!


2 comentaris:

mariona ha dit...

Hola macos!
Semblava que no arribaveu mai a l'illa Tortuga!
De vegades com més ganes tens de ser-hi, més sembla que es poden complicar les coses, eh?
Ploent i dins l'aigua? No sabeu com sona això aquí on som nosaltres, és música celestial!
Passeu-ho molt bé! ... Nosaltres provem de fer-ho, ja tenim la primera nevada al Pirineu!
XXX
Xiu, Trab i Mariona

Gerard ha dit...

Avui ha plogut, però qualsevol s'en va a la platja...
Per cert, en aquesta illa hi ha els piratas del caribe, no? el nom em sona de la peli, deien "solo saben donde esta los que ya han estado allí" bueno, deien coses molt rares.
Molt guapes les fotos que aneu posant :)
En Dani ni s'en deu adonar que plou, deu estar tot el rato a l'aigua jejeje. Una abraçada!