dimecres, 19 de novembre del 2008

ko chang: welcome to paradais second time, accion!!!


Per fi hem pogut gaudir del solet i la platjeta!! a l'illa de Ko Chang ens hem allotjat a un bungalow del Nature Beach Ressort, situtat a la zona de Lonley Beach (part oest de l'illa) i ara us explicarem com ha anat tot:

1er dia: arribem a l'illa despres de 8 h de bus i 1 de ferry, des del primer moment en va semblar un lloc paradisiac, a mes, el fet de tenir un bunalow a primera linea de mar li donava el seu encant...


2on dia: lloguem una moto i ens dediquem a coneixer tota l'illa, hi ha platges que son fabuloses: sorra blanca, palmeres, i molts racons que son de postal. La costa est de l'illa es molt menys habitada, i tot "investigant" nous camins, anem a parar a un poblet de pescadors: el lloc perfecte per parar a dinar, unes gambetes, uns calamars... aqui els nostres pares farien festa major! Al final del dia, hem fet uns 130Km per donar la volta a l'illa.

3er dia: (Dani) despres de veure una propaganda amb la foto d'un home agafant un peixot enorme, m'apunto a un dia de pesca! despres de 9 hores, els peixos capturats son mes aviat minsos... pro els llocs que hem visitat han valgut la pena. Al final me n'emporto 3 i la gent del restaurant ens els deixa coure a la barbacoa, un sopar de peix fresc!



3er dia (Marta) panxing i platjeta.



4rt dia: Ens aixequem aviat, agafem la moto i anem a visitar diferents salts d'aigua (res a envejar als de Sant Aniol d'Aguja), que es troben enmig de la selva formada per arbres de latex. A la tarda fem una mica de platjeta, i fins i tot un partidet de voley!


5e dia: ens apuntem a un dia d'esnorkel! agafem un vaixell que ens porta a 4 illes diferents, on podem veure uns paisatges submarins dignes del millor reportatge del National Geographic! Varem veure barracudes, coralls de diferents formes i tamanys, peixos de molts colors, nemos... Realment una excursio super recomenable! Ah! i coneixem en Marcos, un noi de Lugo, sopem junts (mireu a la foto la presentacio dels plats, es increible nomes era un entrepa de pollastre!) i ens quedem xerrant fins les tantes!




6e dia, deixem el paradis, agafem el ferry i el bus que ens portara de tornada a Bangkok.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Wuuoooh!!! Jo també vull jugar al vólei amb vosaltres en aquestes meravelloses platges! Una abraçada QUIN TROÇ DE VIATGE Q US ESTEU REGALANT, QUIN HOMENATGE!!! _Marta_

Anònim ha dit...

Hola Marta!

Sóc l'Albert Garcia, fill dels veïns que tenen els teus pares a Parlavà. Fa poc vaig saber de la vostra gran aventura i del vostre blog.
No sabeu l'enveja que desperteu als que estem seguint el vostre viatge desde Catalunya!
És un blog extraordinari i volia felicitar-vos per la vostra iniciativa i deixar-nos participar "una mica" d'aquest viatge.

Disfruteu multissim! Ko Chang realment és un paradis!

Records desde Catalunya!
Estel, Mariona i Albert.