dijous, 13 de novembre del 2008

Koh Chang, l'illa de l'elefant.

Be, al veure ke el temps no tenia intencio de millorar i les prediccions de la zona donaven aigua i mes aigua, vam decidir marxar de nou cap a Bangkok.
Avui al mati hem agafat un bus cap a Trat i un ferri fins l'illa de Koh Chang, que es troba a uns 320Km al Sud Est de Bangkok i a uns 8Km de Trat. Es una illa que fa 429Km2 del Parc Nacional Mari de Ko Chang, un arxipielag format per unes 50 illes. De moment pinta be... no cridem al mal temps!
Seguirem informant, a reveure!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola guapos!!!

Quines ganes d'agafar un avió i afegir-me al viatge!!!
Ja ho sé, som un desastre, mira que no escriure res fins avui... però és que ens hem quedat sense ordinador i internet per culpa d'un llamp i... bé, en definitiva excuses. Aprofito els 5 minuts abans de marxar de treballar per donar senyals de vida!!! Aquí tot bé i la Cèlia també.


Un petonàs i passeu-s'ho molt bé!!

Gemma.
Records també d'en Zoilo!

Anònim ha dit...

Perdon por el abandono al que os había condenado, inercias, en realidad hace dias que no leia el blog: miraré un momento el ordenador antes de acostarme...y entre el correo y otras curiosidades, no hay tiempo para contestar. siempre será "mañana".
Enfin, os veo vagando por ciudades, islas y pueblos llenos de x: Xiu, Xei, Xui...se hace largo y lejos. Pero si alguien que estimas vive feliz, solo queda alegrarse aunque sea una alegria ajena. Asi que teneis una nueva responsabilidad, disfrutar para mantenernos vivos a los de aqui, amodorrados por el dia a dia. Culpa nuestra, seguro, pero buscamos ser felices con el barça, disfrutar con las pelis americanas, y lloramos con ventdelpla. Por qué no con calqueneixinflors...
Apa sigan experimentando y disfrutando, sed solidarios y compartidlo.

besos a los dos, por igual

Lara i Nacho

Anònim ha dit...

Hola guapos!!!

Quin blog més fantàstic!!

Crec que si teniu 50 illes per triar en alguna hi farà bon temps!! No et desanimis Marta!! Teniu temps per a moltes coses!

Per aquí tenim un ambient frescot, bones reserves d'aigua, pocs bolets (no els havem vist!) i amb el Nadal a tocar! A veure quin destí us espera per començar l'any nou...

Molts petons!

Jordi, Ànnia i Imma