diumenge, 25 de gener del 2009

Bundi, un poblet del Rajastan

Deixem Madhya Pradesh, coincidim amb la Maria, una noia de Cordoba, agafem un bus d'Omkareswar fins a Indore (2 hores) i alla un tren fins a Kota (7 hores) ja a la provincia de Rajastan. Al dia seguent agafem un altre bus que amb 3/4 d'hora ens porta fins a Bundi.

Bundi ens recorda molt el poble marroqui de Chauen, ja que es un lloc amb un encant natural, amb carrerons estrets i cases pintades amb blauet.


Un cop mes, la gent es molt amable i hospitalaria. Ens allotjem amb la familia Kishan Niwas, que ens lloga una habitacio molt gran, molt ben decorada amb pintures i amb acces a una gran terrassa que compartim amb els monos!





Parlant de nonos... volem pujar fins el fort per poder veure la posta de sol, pero a mig cami, a l'alcada del palau, una colla de monos ens dona la ben vinguda d'una manera bastant agresiva... aixi doncs decidim retirar-nos del seu "castell de les mil i una nits".


Baixem a fer un "special lassi" o "bhang lassi" mentre la Maria en ensenya a fer macrame i provem de fer polseres.

Ens quedem 2 nits, tot i que el lloc es mereix mes dies, ja que hi ha un llac dalt la muntanya i molt a prop, uns salts d'aigua que no hem vist.