divendres, 5 de desembre del 2008

fins a Vang Vieng

Vam anar tirant direccio nord, fent nit a Pakse (4 hores amb bus local). A l'andema agafem un bus nocturn (11 hores) fins a la capital, Vientiane, un lloc sense gaire carisme on ens hi estem un parell de dies, un dels quals vam dedicar a visitar el Xieng Khuan (Budha Park), un lloc amb moltes escultures budistes i hinduistes.



Tornem a pujar a un bus local que en 4 hores per carreterespolsoses, ens deixen a Vang Vieng. Es un petit poble al canto del riu Nam Song, amb moltes activitats per fer: visitar coves, escalada, kayak, tubing, treking, drinking, eating i sleaping... molt preparat perque el turista no s'aborreixi.











Ahir vam llogar un parell de bicisi vam anar a visitar una cova que esta a uns 7 Km direccio oest, "Blue Lagoon, pou Kham Cave", vam fer una banyota al riu i despres un "pankake de platan i xoco!



























Avui ens hem apuntat al "tubing", que consisteix en baixar pel riu amb cameres de pneumatic, tot parant als diferents "bars" ludicofestius amb tirolines, tubogans, banys de fang... Un dia genial!















Per cert, mireu quins ous tenen a Laos, son roses!









5 comentaris:

Roger i Laura ha dit...

Ei guapos ! El vostre viatge tant improvisat i tant ben narrat ens fa reviure amb alegria i nostalgia molts bon moments. Estem llegint el vostre blog des d'Istambul on hem decidit passar els dies del pont de la puríssima. Continueu gaudit a tope! Una abraçada.
Roger i Laura.

Anònim ha dit...

Ei aquaman!! aprofita't, aquí des de Port de la Selva fins a Sant Feliu està tot sec!he,he... Com va tot, pel que es veu, en Dani està com un peix a l'aigua. I tu Marta, també et prova, estàs molt guapa!
Dani, què tal la pedra de Tailandia? I has anat als boulders de "Indian Creak" (no recordo ben bé el nom, però hi ha milers de blocs escampats). Per mi, sembla que aquest és un bon any per l'escalada, falta poc per la Cèlia i vaig a muerte! Per cert, estem equipant el Cau del Duc. La primera que he equipat és la que tu vas obrir en lliure. Un 7a+ molt guapo, espero que quan tornis poguem gaudir d'unes bones escalades.
Com veieu, en Zoilo continua monotemàtic, i últimament més pesat que mai.
Segurament aviat tindrem l'ordinador en marxa i us seguirem el viatge més sovint.

Molts petons per tots dos!

Zoilo i Gemma

Gerard ha dit...

Vang Vieng o no van bien?
(uf que suat...)
En Dani es el de la tirolina?

Ah, aqui no ens quedem mancos, de moment ha estat nevant molt per aqui...

Una abraçada!

Anònim ha dit...

Bones parella! Les fotos ho diuen tot, i la pinta que fa el pankake de xocolata i platán, també, jejeje, mmmm...
Seguiu disfrutant i menjant! una abraçada!

Marieta (del càmping)

mariona ha dit...

Jo vull aprendre a fer aquestes tombarelles que fa en Dani!
Tio! Quin merit, on has après a no caure en planxa?
Ara feia dies que no us mirava el blog, ens sembla bestial, us aborriu en algun moment del dia?
Petons
Xiu, Trab i Mariona