dissabte, 27 de desembre del 2008

arribem a Kerala

El dia 23 de Desembre vam arribar a Chennai despres de vint-i-moltes hores de tren...

Chennai (antic nom Madras) es la quarta ciutat mes gran de l'India, i te la segona platja mes llarga del mon, Marina Beach, banyada per les aigues del Golf de Bengala, i on s'instal.len tot d'atraccions i paradetes de tota mena.


(si observeu a la foto, hi ha una parada del tiro i lo mes bo es que els globus estan enganxats a una lona, ni tant sols es fullola! i la gent passa per darrera com si res...)

Pel que fa a atractius no en te gaires, es una ciutat bastant humil i tradicional, tant, que no hi va haver manera de trobar un lloc per menjar quelcom que no fos indi!

Doncs be, el 25 de Desdembre Fum fum fum, agafem un tren direccio Ernakulam (12 hores) pero un cop al tren decidim allargar una mica mes el trajecte fins a Varkala (en total 15 hores de tren). Es nota que hem canviat, que ens trobem a la zona de Kerala, ja que el paisatge es molt diferent: camps verdissims d'arros, extensions enormes de cocoters... i tot bastant mes net i polit!

Varkala doncs, es un poble de costa, situat al Mar Arabic, on les seves platjes es troben situades sota un penyasegat, en el qual es concentren els hotels, restaurant i botiguetes. Ens quedem paradissims al veure tant de turista, des de Tailandia que no veiem tant frances i angles amb calca curta i mitjons!
Volem passar el fi d'any aqui pero ens resistim a tancar-nos a un ressort i a pagar les quantitats que ens demanen, donem mil voltes sota un sol de justicia i carregats amb les motxiles, pero al final, quan ja creiem que no hi havia res a fer, trobem allotjament a una casa particular, regentada per la Kumari i situada a una zona tranquila, enmig de palmeres i cocoters. El preu per l'habitacio es de 175Rupies (menys de 3 euros) i a mes, tenim la possibilitat de tastar uns menjars realment deliciosos, ja que la Kumari cuina com els angels!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei parella! Bones festes!
Nosaltres menjant torrons i neules i vosaltres un bon assortirment de bitxitos! Com has pogut Marta! Te'ls vas menjar de veritat?
Ja tenim internet a Cal rei del corb i a partir d'ara seguirem + sovint el vostre viatge.

Sembla que us prova i fa bon temps, no? Dani, ara el mar que s'havia assecat arriba fins a casa! No para de ploure, ens haurem de comprar un caiac!

Molt guapo el blog! Esperem notícies vostres.

Un petonàs

Zoilo i Gemma

Anònim ha dit...

MOLT BON ANY DESDE BARCELONA!!! UN PETONARRU PLE D'ENERGIA ATRAVESSA ARA MATEIX EL MóN CAP A LA INDIA!!! Èlia