dissabte, 13 de desembre del 2008

cap a Tailandia de nou

Deixem Vang Vieng, agafem uin bus direccio nord cap a Luang Prabang (168Km, 7hores amb una "mini-van" de 9 persones i amb la carretera plena de revolts i clots).
Luang Prabang, es troba a la confluencia del riu Khan i del riu Mekong. Es un lloc molt tranquil, molt ben arreclat, amb moltes botiguetes de joies i roba de seda, bons restaurants... i per tant, mes car...




Pero tambe te la seva part tradicional, com la manera de cuinar l'arros (al vapor amb una mena de cistells, i despres el deixen "torrar" al sol).


I la tradicio que a les 6 del mati els monjos surten en processor al carrer i la gent els hi dona menjar, diners...

Tot i que moltes vegades els turistes trenquen l'encant de moments com aquests...


Als vespres hi fan un mercat de productes artesanals molt bonic i tambe hi vam descobrir la sauna d'herbes (swedish) i el Lao oil massage, tot per 50000kibs (=5eurons).



El proxim trajecte, es un dels mes llargs i durs que hem fet: 15 hores de bus local nocturn (sense seients reclinables, espais minims entre seient i seient, amb gent sentada amb tamborets al passadis...) que ens porta fins a Huay Xai, el poble que fa frontera amb Tailandia. Un cop aqui, fem els tramits corresponents per abandonar Laos i creuem el riu Mekong amb una barca que ens deixa a la part Tailandesa, Chiang Khong.



I per si no en teniem prou, 3 hores mes de bus fins a Chiang Rai! No es que siguem massoques, pero el temps se'ns tira a sobre i tenim pocs dies per arribar a Bangkok...






5 comentaris:

Anònim ha dit...

hola, mols recors, go i en jordi em pasat la varisela. aqi fan la festa del nadal ?
júlia font

Èlia Llach ha dit...

és brutal la foto dels guiris!
Èlia

Anònim ha dit...

Hola,molt bònic el vostre blog,espectaculars fotos i comentaris,cara´m quin viatge! Us volia desitjar un feliç nadal i millor entrada d´any 2009,a siguir gaudin us ho mereixeu,per fi m he decidit a escriure....felicitats per en Dani!! 32!! jaaaaaa....
Que tingueu un feliç viatge del molt que us queda encara....

petons i records desde el bònic i fred empordà!

Xevi!

Unknown ha dit...

Estic escribint....no entenc...res!! Molts petonets,bon nadal..i felicitatas en Dani pels 32!! cara´m quines fotos i comentaris...quina xulada de voyage!

que sigueu més feliços del que ja sou...

petons!

Anònim ha dit...

bon nadal !!

júlia font i tota la meua familia