dijous, 12 de febrer del 2009

nova delhi

Ens hem llevat amb tots els carrers ben enfangats per la pluja de la nit!

Hem anat tot caminant fins al mercat de Janpath (mercat tibeta) i al Central Cottage Industries Emporium, un centre comercial on tenen productes procedents de tot el pais, amb preus fixats pel gobern (es mes car, no es pot regatejar pero t'asseguren la qualitat del producte). Aqui hem conegut la Jill, una senyora que ens ha assessorat una mica amb el tema de la seda i la pashmina...

Tot seguit hem anat fins al Dilli Haat, un mercat amb paradetes de productes artesans regionals, pero de qualitat variable, on estaven filmant una peli de wolivood que creava gran expectacio.
Hem decidit anar caminant fins a una botiga que ens ha recomenat la Jill, que es diu "Anokhi" on hi ha roba a preu fixe pero de bona qualitat.
A mig cami, ens hem parat als jardins Lodi on hi ha les tombes dels soberans de les dinasties Sayyid i Lodi, entre elles la de Bara Gumbad del s.XV.

Ja de cami cap a casa, hem passat per la Porta de l'India, un arc conmemoratiu de 42m d'alcada en honor als 90 mil soldats que van morir durant la segona guerra mundial.
Avui hem caminat de valent per la cosmepolita Nova Delhi!