dimarts, 30 de setembre de 2008

porquet al Mas Sagrera de Monells


Per cert! JA TENIM ELS PASSAPORTS! Moltes gràcies Lorea!


El diumenge 28 vam decidir fer un dinar de "comiat" i se'ns va acudir llogar la sala del Mas Sagrera de Monells i menjar porquet a la brasa!!!! Mireu quines fotos més xules! http://picasaweb.google.es/martaneol/MasSagrera#

El lloc era inmillorable i la companyia exquisita! Tant petits i grans ens ho vam passar molt bé (llàstima que no hi havia una tele per veure la F1... oi Àngela & companyia...)

Gràcies per haver vingut!

dimecres, 24 de setembre de 2008

peixatada a Parlavà


El passat diumenge vam anar a la casa d'en Dani i en Narcís a fer "la despedida d'en Dani i la Marta", bé, es veu que hi va haver algún malentès i algú es va pensar que ens casàvem! I com diu la Amy Winehouse: NO NO NO!
Us heu fixat quines dents que tenen els sards?! jajajjaajja el tema va donar per fer-ne moltes fotos... oi Marta Vilalta?!
El menú van ser sards de la nostra Mediterrània pescats pel gran depredador Dani Viñas i sardines comprades a l'Orangutan. També hi havia patates al caliu (bé, alguna se'ns va colar i no l'hi vam posar) i les postres consistien amb xindria i uns pastíssos que en Narcís es va currar (el Sr. Royal t'hi va donar un cop de mà no?!) jejjejejeje
Després, la Su ens va fer uns jocs per coneixer-nos millor a base de continuar la frase, com: a mi m'agradaria..., no soporto.... etc.
La veritat es que el temps va acompanyar i vam estar molt a gust!
Gràcies per les tatxoles!
Us passo l'enllaç per veure les fotos! http://picasaweb.google.es/martaneol/PeixatadaAParlav#

dimecres, 17 de setembre de 2008

conte enrere


Ens queden dues setmanes per marxaaaaar! i els passaports amb els visats encara han d'arribar! jajjajajjajajajjaja Lara, t'hauria d'haver fet cas i pagar els 60€ a l'empresa que tramita els visats!

Nachete! No ens manifestem perke no donem a l'abast! i ara, els veritables protagonistes sóu la colla pessigolla que es troba a la Índia, nosaltres escoltem i anem prenent nota... jejejeje

Ara sí que veig que "lo més calent és a l'aiguera"/"lo mas caliente esta al fregadero"/"the most warm is inite the kitchen sink"!

dimecres, 10 de setembre de 2008

l'estelada fa 100 anys!

Aquest any passarem la diada fora del país (ens n'anem a Guipuzcoa), per això deixem l'estelada penjada al blog!
L'enllaç adjunt, us portarà a una pàgina on explica l'orígen i la història de l'estelada:
http://www.estelada.cat/main.asp?opc=2
BONA DIADA!